Lidwien van Dongen

Coaching, Supervisie & Interim Management

  • Het ontwerp is gemaakt voor WordPress
  • Website is eenvoudig bij te houden & technisch te beheren
  • De natuur is het centrale thema, eigen beeldmateriaal gebruikt
  • Het basisontwerp is gerealiseerd in 8 uur

Lidwien van Dongen
Lidwien van Dongen Coaching, Supervisie & Interim Management
De samenwerking met Jan is naar tevredenheid verlopen. Jan was altijd bereid mee te denken in mijn wensen en bovendien was hij toegankelijk en makkelijk bereikbaar in het contact. Voor de creatieve wijze waarop de website is vormgegeven verdient Jan alle credits. Het is een hele kunst om de wensen van iemand die niet zo onderlegd is in digitale kennis te kunnen omzetten in zo’n mooi eindresultaat. Met een geduldige en klantvriendelijke attitude gaf Jan mij steeds alle ruimte om het zich ontwikkelende concept bij mijn wensen aan te laten sluiten. Het is hem gelukt om het resultaat naar volle tevredenheid neer te zetten.

Jan is goed in staat gebleken om mijn wensen om te zetten in een prachtig digitaal eindresultaat. Met zijn kennis, expertise en creativiteit heeft hij voor mij een professionele website ontworpen waar ik tot op de dag van vandaag nog erg blij mee ben.

De reacties op mijn website waren positief. Mijn vrienden en ook netwerkpartners herkenden mij in de stijl van mijn website. Mijn website werd verrassend, fris, professioneel en helder genoemd. Ik kan Jan zeker aanbevelen bij mensen die ondersteuning nodig hebben bij het vormgeven van een professionele en persoonlijke website.